Read El cafè de la granota by Jesús Moncada Free Online


Ebook El cafè de la granota by Jesús Moncada read! Book Title: El cafè de la granota
The author of the book: Jesús Moncada
Edition: Edicions 62
The size of the: 310 KB
City - Country: No data
Date of issue: July 2007
ISBN: 8429754598
ISBN 13: 9788429754599
Language: English
Format files: PDF
Loaded: 1900 times
Reader ratings: 3.2

Read full description of the books:En un vell cafè d’una costeruda i riallera vila estesa a la vora esquerra de l’Ebre, un amatent cronista recull de boca de la seva peculiar i irònica parròquia –en especial del vell Cristòfol, memòria viva de la vila– un seguit d’històries anotades amb to d’humor i de crítica social. Hi desfilen una galeria de personatges entre els quals destaquen un Sísif nostrat, un dissortat delinqüent vocacional, uns incondicionals afeccionats al futbol vilatà –amb un singular camp d’esports–, un pagès massa atent amb les propietats dels seus veïns, un confident de les forces d’ordre públic a qui en la foscor li plouen cops a cada cantonada, un antic barquer que vol recuperar l’ofici a l’altre món (al cantó dels morts), un afeccionat a les novel·les d’intriga amb un geni massa viu,...


Download El cafè de la granota PDF El cafè de la granota PDF
Download El cafè de la granota ERUB El cafè de la granota PDF
Download El cafè de la granota DOC El cafè de la granota PDF
Download El cafè de la granota TXT El cafè de la granota PDFRead information about the author

Ebook El cafè de la granota read Online! Jesús Moncada Estruga fou un escriptor en llengua catalana nascut a Mequinensa (Baix Cinca) el 1941 i mort a Barcelona el 13 de juny de 2005. La població de la Franja d'Aragó, on va viure fins a la seva desaparició anegada per l'embassament de Riba-roja d'Ebre, és l'escenari principal de la seva obra literària.

Se'l considera un dels autors en català més importants de la seva època i va rebre premis per la seva obra, entre d'altres el Premi Ciutat de Barcelona o el Premio de la Crítica el 1988 per Camí de sirga o la Creu de Sant Jordi, atorgada per la Generalitat de Catalunya l'any 2001. El 2004 va rebre el Premio de las Letras Aragonesas i a títol pòstum fou considerat fill predilecte de Mequinensa.

Jesús Moncada fou un dels autors més traduïts de la literatura en català, tanmateix ell fou traductor d'autors com Guillaume Apollinaire, Alejandro Dumas, Jules Verne y Boris Vian.


Reviews of the El cafè de la granota


FREDDIE

Not impressed

ALBERT

Strongly recommend

OLIVIA

Why do I need to drive a phone?

JAYDEN

This is a very predictable author. When you get a book for free, you can read it. The intrigue is present, the unbundling is clear.

SUMMER

He does not stop applaud author and his works.
Add a comment
Download EBOOK El cafè de la granota by Jesús Moncada Online free

PDF: el-caf-de-la-granota.pdf El cafè de la granota PDF
ERUB: el-caf-de-la-granota.epub El cafè de la granota ERUB
DOC: el-caf-de-la-granota.doc El cafè de la granota DOC
TXT: el-caf-de-la-granota.txt El cafè de la granota TXT