Read Universele Reisgids voor Moeilijke Landen by Jelle Brandt Corstius Free Online


Ebook Universele Reisgids voor Moeilijke Landen by Jelle Brandt Corstius read! Book Title: Universele Reisgids voor Moeilijke Landen
The author of the book: Jelle Brandt Corstius
Edition: Prometheus
The size of the: 939 KB
City - Country: No data
Date of issue: December 12th 2012
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
Loaded: 2807 times
Reader ratings: 6.4

Read full description of the books:Voor mijn werk zit ik al meer dan 20 jaar regelmatig in moeilijke landen. Altijd leuk dus om te lezen hoe andere mensen die moeilijke landen ervaren. Jelle Brandt Corstius heeft vooral veel ervaring in Rusland en in Aziƫ, en zijn boek is dan ook doorspekt van de wodka en de taalproblemen, iets wat in Afrika weer iets minder speelt. Maar herkenbaar is het allemaal wel: de "mannetjes" (m/v) die je met alles willen helpen zodat je uiteindelijk hun Friend wordt, de hotels die toch altijd net even anders functioneren dan je gehoopt had (tip: leer een stortbak repareren, komt altijd van pas), de gevechten in bussen/treinen/vliegtuigen om een fatsoenlijke plaats voor jezelf en je bagage (tip: probeer voor minimaal comfort eens Biman local flights in Bangladesh) en natuurlijk het eten (tip: stekelvarken is best lekker, slang trouwens ook) en de onvermijdelijke schijterij. Zelfs als je met collega's reist is openheid van zaken geven over de toestand van je darmstelsel tijdens het ontbijt geen taboe: gewoon even checken wie er die dag het beste in staat is om te werken en dus het voortouw kan nemen (tip: ooit kreeg ik een lepel honing in een klein guesthouse in Sri Lanka en was de Delhi belly een uur later op wonderbaarlijke wijze verdwenen.

Een geweldig leuk boek ook: herkenbare situaties op bijzonder humoristische wijze verteld. En inderdaad, uiteindelijk gaat het om de mensen die je ontmoet. Wat dat betreft voel ik me bevoorrecht, want als je met mensen in een Moeilijk Land moet werken leer je het land pas echt kennen. Een aanrader voor eenieder die op reis gaat naar een moeilijk land en trouwens ook voor iedereen die absoluut zeker weet dat hij/zij nooit naar een moeilijk land wil afreizen. En zelfs als ervaren reiziger leer je er nog van.


Download Universele Reisgids voor Moeilijke Landen PDF Universele Reisgids voor Moeilijke Landen PDF
Download Universele Reisgids voor Moeilijke Landen ERUB Universele Reisgids voor Moeilijke Landen PDF
Download Universele Reisgids voor Moeilijke Landen DOC Universele Reisgids voor Moeilijke Landen PDF
Download Universele Reisgids voor Moeilijke Landen TXT Universele Reisgids voor Moeilijke Landen PDFRead information about the author

Ebook Universele Reisgids voor Moeilijke Landen read Online! Brandt Corstius volgde van 1990 tot 1996 het VWO aan het Amsterdams Lyceum en ging daarna voor een jaar naar het Elizabethtown College in Pennsylvania. Van 1997 tot 2003 studeerde hij geschiedenis en journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen. In Groningen was hij lid van A.S.V. Dizkartes.

Brandt Corstius was van 2002 tot 2005 redacteur voor Barend & Van Dorp. Hij woonde van 2005 tot 2010 in Moskou, waar hij correspondent was voor Trouw, De Standaard en mensenrechtenmagazine Wordt Vervolgd.

In 2009 maakte hij voor de VPRO de televisieserie Van Moskou tot Magadan, waarin Brandt Corstius in Rusland op zoek gaat naar thema's die het leven van de gewone Rus vandaag de dag domineren. In 2010 vervolgde hij zijn reportages in de serie Van Moskou tot Moermansk en in 2014 trok hij door de Kaukasus voor de serie De bergen achter Sotsji.

Brandt Corstius presenteerde in 2010 en 2011 het programma Zomergasten. Hij presenteert voor de VPRO de reportageserie Van Bihar tot Bangalore in acht afleveringen (2012-2013). Hij woont sinds 2010 in Amsterdam


Reviews of the Universele Reisgids voor Moeilijke Landen


POPPY

One of the best books

OLLIE

Something a favorite author wrote.

ISOBEL

The idea is great, but sometimes the text suffers
Add a comment
Download EBOOK Universele Reisgids voor Moeilijke Landen by Jelle Brandt Corstius Online free

PDF: universele-reisgids-voor-moeilijke-landen.pdf Universele Reisgids voor Moeilijke Landen PDF
ERUB: universele-reisgids-voor-moeilijke-landen.epub Universele Reisgids voor Moeilijke Landen ERUB
DOC: universele-reisgids-voor-moeilijke-landen.doc Universele Reisgids voor Moeilijke Landen DOC
TXT: universele-reisgids-voor-moeilijke-landen.txt Universele Reisgids voor Moeilijke Landen TXT