Read Venäläinen päiväkirja by Anna Politkovskaya Free Online


Ebook Venäläinen päiväkirja by Anna Politkovskaya read! Book Title: Venäläinen päiväkirja
The author of the book: Anna Politkovskaya
Edition: Like
The size of the: 852 KB
City - Country: No data
Date of issue: 2007
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
Loaded: 2562 times
Reader ratings: 4.8

Read full description of the books:Ihmiset sanovat usein, että olen pessimisti; että en usko Venäjän kansan vahvuuteen; että Putinin vastustaminen on minulle pakkomielle ja ainoa päämäärä. Minä näen kaiken, ja siinä koko ongelma onkin. Näen sekä hyvän että pahan. Näen, että ihmiset haluaisivat elämän muuttuvan paremmaksi, mutta koska eivät kykene muuttamaan sitä itse he peittävät totuuden keskittymällä positiivisiin puoliin ja teeskentelevät, että negatiivisia puolia ei ole olemassa.

Jos ihmiset luulevat saavansa lohtua ’optimistisesta’ ennusteesta, antaa heidän uskoa niin. Se tie on ehdottomasti helpompi mutta myös kuolemantuomio lapsenlapsillemme.

Ennen kuolemaansa Anna Politkovskaja ehti koota yhteen päiväkirjamerkintöjä, artikkeleita ja muistiinpanoja. Joulukuusta 2003 elokuuhun 2005, sillä aikaa kun Putin pönkitti valtaansa ja eliminoi kaiken merkittävän vastarinnan, Anna puhui uhrien kanssa. Anna tapasi Beslanin koulukaappauksessa kuoliaiksi palaneiden lasten äitejä, hän kirjoitti Tshetshenian sodan vammauttamista ja kotimaansa unohtamista venäläissotilaista sekä jäljettömiin kadonneista tshetsheeneistä. Hän haastatteli Ramzan Kadyrovia, Putinin uutta suojattia, joka piileksii linnoituksessaan Tshetsheniassa. Anna kertoo myös pelosta, jota hän tunsi poistuessaan pimeään yöhön Kadyrovin kolmen aseenkantajan vauhdittamana.

Politkovskaja ei syytä Venäjän ongelmista yksinomaan Putinia – hän suomii myös liberaalien ja demokraattien loputonta kiistelyä ja heidän kyvyttömyyttään yhdistyä tehokkaaksi oppositioksi, apaattista kansaa, joka protestoi vasta kun valtio käy ihmisten taskuilla, ja byrokraattien kiihkeää kaihoa Putinin lähipiiriin. Venäjän tapa kohdella omia kansalaisiaan saa Annalta pelottavan huonon arvosanan.

Venäjän omatuntona tunnettu Anna Politkovskaja murhattiin kylmäverisesti kotitalonsa hissiin 7.10.2006.


Download Venäläinen päiväkirja PDF Venäläinen päiväkirja PDF
Download Venäläinen päiväkirja ERUB Venäläinen päiväkirja PDF
Download Venäläinen päiväkirja DOC Venäläinen päiväkirja PDF
Download Venäläinen päiväkirja TXT Venäläinen päiväkirja PDFRead information about the author

Ebook Venäläinen päiväkirja read Online! Russian journalist and human rights activist well-known for her opposition to the Chechen conflict and Russian president Putin.

Politkovskaya made her name reporting from lawless Chechnya, where many journalists and humanitarian workers have been kidnapped or killed. She was arrested and subjected to mock execution by Russian military forces there, and she was poisoned on the way to Beslan, but survived and continued her reporting.

She authored several books about Chechen wars as well as Putin's Russia and received numerous prestigious international awards for her work.

She was shot dead in the elevator of her apartment building on.Reviews of the Venäläinen päiväkirja


TEDDY

Not impressed

HARVEY

What do you ask to drive a phone number for?

SARAH

The most cool book

DAISY

Phone number you need to drive to protect against robots. I indicated the phone and downloaded without registration.
Add a comment
Download EBOOK Venäläinen päiväkirja by Anna Politkovskaya Online free

PDF: venlinen-pivkirja.pdf Venäläinen päiväkirja PDF
ERUB: venlinen-pivkirja.epub Venäläinen päiväkirja ERUB
DOC: venlinen-pivkirja.doc Venäläinen päiväkirja DOC
TXT: venlinen-pivkirja.txt Venäläinen päiväkirja TXT