Read Сянка by Karin Alvtegen Free Online


Ebook Сянка by Karin Alvtegen read! Book Title: Сянка
The author of the book: Karin Alvtegen
Edition: Унискорп
The size of the: 493 KB
City - Country: No data
Date of issue: 2009
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
Loaded: 1685 times
Reader ratings: 6.1

Read full description of the books:Началото на романа "Сянката" въвлича читателя в историята на малко момче, изоставено на входа на увеселителен парк. Сред вещите му откриват бележка, на която пише: "Грижете се за това дете. Простете ми." След това авторката внезапно ни пренася в дома на възрастна дама, която е намерена мъртва. Социалните служби откриват във фризера й книгите на известния нобелов лауреат Рагенфелд с лично посвещение до нея. За да открие наследниците на старицата, социалната работничка ще използва тази единствена следа, която ще я отведе в мрачна и болезнена история, обгърната от тайни и омраза. Романът навързва на една нишка всички тези събития, които на пръв поглед изглеждат несвързани едно с друго. И така започва приказката, която ще разследва живота на три поколения от семейство на нобелиста Рагенфелд - техните премълчани истини и горчивини. Това е история за едно дисфункционално семейство без чувство на принадлежност и ценности; история, която гарантира истински неочаквани обрати и драматична развръзка. В романа си "Сянка" Алвтеген изследва най-дълбоките и тъмни места на съзнанието, представя формите на човешката уязвимост и същевременно разголва различните прояви на грозотата. Катрин Алвтеген не търси елементи на правосъдието, за да накара читателя да се чувства добре и не е привързана към идеята че всяка история трябва да има своя happy end, което довежда винаги до изненадващ край. С този роман отново се поставя темата за отчуждението между хората, задават се въпроси като какво определя стойността на живота ни и колко дълбоки са следите от детството в съзнанието ни; защо хората притъпяват усещанията си с алкохол или наркотици; какво влияние оказват сегашните медиите върху децата; кого да виним, когато всичко се обърка...


Download Сянка PDF Сянка PDF
Download Сянка ERUB Сянка PDF
Download Сянка DOC Сянка PDF
Download Сянка TXT Сянка PDFRead information about the author

Ebook Сянка read Online! The Queen of Crime in Scandinavia.

Missing was awarded the premier Scandinavian crime writing award the Glass Key in 2001 and was also nominated for the Poloni Award and Best Crime Novel 2000 in Sweden.

Shame was shortlisted for the Crime Writers' Association Duncan Lawrie International Dagger award for crime novels in translation upon publication in English.

Alvtegen lives in Stockholm. She is grand-niece of the popular children's novelist Astrid Lindgren.


Reviews of the Сянка


DAVID

Why are you asking to write a phone number?

RONNIE

I recommend it.

JESSICA

Phone number you need to drive to protect against robots.

LEO

Phone number you need to drive to protect against robots.

LAYLA

I never liked the book.
Add a comment
Download EBOOK Сянка by Karin Alvtegen Online free

PDF: syanka.pdf Сянка PDF
ERUB: syanka.epub Сянка ERUB
DOC: syanka.doc Сянка DOC
TXT: syanka.txt Сянка TXT